Hidroizolatii profesionale garantate                        Telefon: 0721.695.966.
Tel: 0721.695.966.                                                   E-mail: contact@hidroizolam-terase.ro
Hidroizolam-terase.ro
Hidroizolam-terase.ro
  Efectuam orice tip de hidroizolatie pentru: terase de bloc,balcoane,subsoluri,etc.

   -Hidroizolatii

   -Hidroizolatii terase

   -Termo-hidroizolatii

   -Hidroizolatie subsoluri

   -Reparatii terase

   -Hidroizolatii lichide

   -Montat guri scurgere

   -Montat deflecotoare de aer
Tel: 0721.695.966.                                                   E-mail: contact@hidroizolam-terase.ro
Hidroizolatii profesionale garantate la cele mai bune preturi
www.hidroizolam-terase.ro

Reparatii terase
Deasemeni efectuam si lucrari de reparatii terase si intretinerea teraselor. Mai jos vom enumera cateva astefel de lucrari de raparatii terase si vom incerca sa detaliem acest tip de lucrari ce pot fi efectuate de noi.

Reparatii terase:
  Este una din metodele simple prin care se incearca repararea defectelor prin inlocuirea membranei afectate de trecerea timpului sau a loviturii membranei cauzate din neatentie. Aceasta metoda de reparatii terase se aplica in general suprafetelor care nu necesita inlocuirea totala a membranei pe toata terasa deoarece aceasta nu prezinta urme mari de uzura sau din cauza vremii care nu permite efectuarea unei lucrari de hidroizolatie in intregime, aceasta urmand a fi hidroizolata in totalitate imediat ce timpul permite.Un mare dezavantaj al acestei metode de raparatii terase o reprezinta faptul ca nu se poate garanta oprirea infiltratiilor de apa,dar totusi noi incercam sa gasim metodele cele mai bune impreuna cu clientii nostrii pentru ca aceasta reparatie sa reziste pe o perioada  de timp pana  cand aceasta suprafata va fi hidroizolata complet.
Reparatii terase nu se refera doar la reparatia sau inlocuirea membranei afectate ci include si inlocuirea altor materiale cum ar fi: gurile de scurgere, repararea si peticirea gurilor de aerisire si chiar montarea aeratoarelor(deflectror de aer),etc. Despre ele vom da detalii ceva mai amanuntit in continuare.

Reparatie guri scurgere:
  Acest tip de lucrare se aplica in general atunci cand probleme de infiltratii apar in jurul gurilor pluviale si se pot opri  prin inlocuirea gurilor de scurgere, presupunand ca problema provine in mod direct de la gura/gurile de scurgere respectiva/e, dar exista si cazuri cand aceste infiiltratii nu dispar chiar si dupa inlocuirea acestor guri de scurgere deoarece apa se poate infiltra prin alte locuri ajungand totodata in acelas loc deoarece din constructie suprafata are panta catre gurile de scurgere respective rezultand aparitia cea mai fracventa a umezelii in jurul gurilor pluviale.

Montat aeratoare(deflectoare de aer)
  Deflectoarele de aer sau aeratoarele cum sunt numite in mod frecvent de catre noi sunt niste piese care nu ar trebui sa lipseasca din puzelul unei lucrari de hidroizolatie.Ele permit aeriserea spatiului de sub membrana bituminoasa, impiedicandu-se astfel acumularea vaporilor de apa (condens) care se strang sub membrane.
De cele mai multe ori montatarea acestor aeratoare elimina problema acestor vapori de apa care se strang de obicei din cauza oscilatiei temperaturii de la cald la rece foarte rapid dar trebuie inainte sa se verifice daca problema este strict din cauza condensului sau a vaporilor care nu au cum sa fie eliminati de sub membrana bituminoasa.Cu toate acestea ele au un rol foarte important si nu ar trebui lasate pe plan secund in efectuarea hidroizolatiei  demonstrandu-se cu succes importanta lor in hidroizolatii.Daca ati cules destule informatii din aceasta pagina si considerati ca aveti nevoie de serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati si impreuna putem gasi cea mai avantajoasa cale si cea mai buna pentru a opri infiltratile de apa.

*Efectuam orice tip de lucrare ce detine de domeniul hidroizolatiilor(reparatii la balcoane, Montat aeratoare, montat guri scurgere, etc.). pentru mai multe detalii ne puteti contacta accesand pagina de contact sau telefonic.
reparatii guri de scurgere
reparatii terase
montat aerator